måndag 26 oktober 2015

Touché

Konversation med pojkvännen, som i denna blogg får gå under namnet MM.
MM: du har det väldigt dragigt här. Luftkonditioneringen är för stark, och det kommer för mycket luft in här när det blåser ute. Du borde ringa husbolaget och påpeka det.
Jag: Meh, jag orkar inte. Jag hatar att ringa husbolag. De tar en aldrig på allvar och dessutom förstår jag mej inte på sådana här saker. Förresten har det alltid varit på det här viset, så det kan väl inte vara ett problem egentligen?
MM: Ja, kvinnor har också alltid skött hem och hushåll och varit bundna till köket, men det betyder inte att det måste fortsätta så... Var det där nu faktiskt ett bra argument?

Touché. (Insert hjärtemoji)2 kommentarer:

  1. Jaa! Go for it! Jag känner mig alltid som en vinnare efter att ha fått en servicekille (oftast kille) att ta mig och våra dragiga fönster och kalla batterier på allvar. Sen att en ofta måste kämpa för att bli tagen på allvar är ganska bakvänt, men i mitt förra husbolag blev jag åtm känd som hon på sexan som det lönar sig att ta på allvar redan efter första samtalet... Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ääääh, nu när du säger det är mina batterier också rätt så kalla och jag har aldrig riktigt förstått hur de fungerar. (man kunde ju tro att de ska bli varmare om man skruvar upp dem, men de verkar inte fungera enligt dne logiken...!). tack, I might need it!

      Radera