måndag 29 juni 2015

En utmärkt helg spenderades igen. Fick träffa några fina tjejer och deras fina barn i Karis och få lite välbehövligt tjejsnack. Hög skrattfaktor och mysfaktor med bebisar och hundar. Fick också prova på att skuffa barnvagn för första gången i mitt liv, samt lämnades ensam (alltså mamman var i ett annat rum, inte ute på krogen eller så)  med en liten hjälplös baby i säkert 15 minuter. Oerhört spännande.
Det hela var oerhört stereotypiskt med damerna som delade på tre stycken öl (på fem personer) under middagen medan det snackades förlossningar, graviditet, bröllop och barn, medan de andra damernas respektiven var ute i vildmarken och grillade hela djur och tja, antagligen snackade om annat än förlossning och bröllop. Men tänk vilken tur att man får diskutera relationer och barn istället för att vara tvungen att hänga med männen och diskutera motorer och bänkpress (för de kan ju omöjligen prata om annat...) 

Sedan överträffade jag mej själv med att springa jättejättelångt och jättejättelänge på söndagen.
8 km på en timme. Ni skrattar säkert högt just nu, men det är en fruktansvärt bra prestation för att vara jag. Maraton nästa alltså (ironi)

Sedan vann jag mycket oväntat två biljjer till avanti! i Borgå på Peppes blogg och drack skumpa och lyssnade på Wagner och Mahler. Åt också världens tråkigaste kycklingsallad på en av de där restaurangerna vid ån i Borgå. Note to self: båda suger. Undvik.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar