måndag 4 maj 2015

4 dagars vecka

Hörni, det där med att bara jobba fyra dagar per vecka, det är ju helt superbt.
Sådant borde vi göra oftare tycker jag. Tänk att liksom dricka champagne på torsdag, fortsätta med roligheter på fredag och sedan ha hela två dagar ledig tid till.

Helt absurt.

Därför kan en ju tycka att det är lite märkligt att jag inte har lyckats fixa min skattedeklaration under alla dessa lediga dagar.

4 kommentarer:

 1. Jag håller helt med. Fantastiskt bra upplägg. På tal om vappen på Vårdberget så var jag ju tvungen att kolla in hur pass mycket jag syntes och det var ju faktiskt en hel del, lyckligvis stod jag mest med ryggen åt kameran. ;) Hade ju föräldraskapet på besök, så den paranta damen i röd kappa som också skymtade var mamma som firade in våren i Åbo för första gången sedan typ -79.

  P.S. Har du åtgärdat deklarationen ännu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det :) Jag introducerade det här med åbovapp åt den finskspråkiga falangen vid vappfirandet och förstärkte antagligen en stereotyp eller två genom att glatt peka på typ alla och säga "honom känner jag! och henne! och honom! och sidu, också han den där!" Ankdammen... Och som svar på din fråga, nej, naturligtvis inte. Men jag har ringt ett samtal och blivit pikulite klokare. Och räknar med att åtgärda det idag. Eller imorgon. Allra senast imorgon.

   Radera
  2. Hehe, det var säkert en ganska maffig introduktion till finlandssvenskheten att dra med någon till Kajsaniemi på första maj.

   Och se till att deklarationen fixas senast i morgon. Tycker du kan blogga om det då den är gjord. ;)

   Radera
  3. Gjort och gjort! Och hej, hjälp mej med tips om mina pinnstolar snälla...! Du har ju smaksinne, det har inte jag!

   Radera