torsdag 12 februari 2015

Red head

Försökte bli rödhårig.
Misslyckades totalt.

Jag är dömd att vara råttfärgad mus med brunt hår hela mitt liv.

hashtag försnålförattfärgahosfrissan

4 kommentarer:

 1. Hej! Eva Verte i Studio Verte på Minna Canths gata i stan gör snygga röda färger om du i något skede bestämmer dig för att gå till frissan. Det är stor skillnad på röd och röd, så jag skulle inte gå till vem som helst. Jag har alltid fått jättefin färg där hos henne iaf, och hon är inte heller särskilt dyr. Rött hår är så superfint, men det kräver att man orkar hålla på och färga det konstant, så jag gav upp. Men om du vill prova så testa iaf Eva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för tipset! Jag är ganska lat med att färga håret, brukar bara då och då slänga på lite mörkbrun färg hemma för att få lite mera liv i det. men hade lust att prova på något lite mera radikalt. fast slutresultatet blev ju inte så radikalt :)

   Radera
 2. Men den där färgen ser ju också fin ut. Mörkbrun med röda toner, eller ljuger min skärm? Kan dock trösta dig med att rött är ett helvete att hålla snyggt. Bleknar jättesnabbt och är man lat, som jag, så går man oftast runt med en halvtaskig morotsnyans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt en ofiltrad bild! ;) Dock blev rötterna ljusare än resten. Borde säkert ha hållit färgen lite längre för att resten av håret skulle bli rött.

   Radera