söndag 15 februari 2015

Didn't see that coming part 2

Det här inlägget är en direkt fortsättning på det här inlägget, där jag förvånade mej över att jag i januari hade en pojkvän, och var lycklig igen efter att ha gått igenom separationshelvetet i våras.

Nu är det alltså dags för "didn't see that coming part 2", och jag vill här bara kort berätta att förhållandet gick på en vecka från mysiga helgar tillsammans, planerade av sommaren, bokande av resor under påsken och allmänna samtal om samboskap till att jag blev dumpad på alla hjärtans dag.

Det övergår faktiskt mitt förstånd hur man kan gå från "fortsätter allt såhär bra som nu kan vi kanske flytta ihop om ett halvår eller så" till "aj fan, jag kanske inte ändå är så kär" en vecka. Det övergår också mitt förstånd hur man går från "ska vi äta frukost?" till "så du vill göra slut?" på fem minuter.

Men dedäran, ska någon bli dumpad på alla hjärtans dag är det ju jag, det fattas bara annat.

(och nej, jag bryr mej inte egentligen i alla hjärtans dag, vi skulle inte fira, men jag uppskattar ju ironin i det hela)

Min goda vän M använde uttrycket att jag har blivit utsatt för laita taklaus. Utöver att jag är lite förvånad över att hon känner till en idrottsterm kan jag hålla med om att det stämmer. Jag blev tacklad och jag stiger inte upp riktigt ännu.

Man kunde kanske tycka att ett 2,5 månaders förhållande inte är någonting, hej, jag har ju redan gått igenom avslutandet av ett 6 års förhållande i våras, men det är sak att göra slut på ett apdåligt förhållande där man bara vill ut, det är något helt annat när det gäller ett förhållande som man tyckte hade riktigt mycket potential.

Förlåt, jag slaskar på internet med mina olycka. Very much teini.

6 kommentarer:

 1. Nå men voj fan ändå så fräckt. Vilken supermiss av en man att inte förstå vilken kalibers kvinna han släpper taget om. Stor sympatikram!

  SvaraRadera
 2. WTF! Ja vejt int ens va ja ska sej. Kram på de!
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det visste jag inte heller... Kram!

   Radera
 3. I detta fall stämmer klischen "han vet inte vad han går miste om" big time. His loss. Fjant.

  (han alltså)

  (och jag kan säkert fler sporttermer än laitataklaus. Jodå. Riktigt säkert!)

  Puss & kram M

  SvaraRadera