onsdag 31 december 2014

Nyårslöfte(n)

Funderar på nyårslöften för år 2015.

Förra året var mitt löfte att 2014 skulle bli bättre än det apiga 2013, och det blev det faktiskt. Allt som krävdes var en separation, peanuts alltså. Sedan lovade jag också att jag skulle börja träna regelbundet, något som jag inte hade gjort tidigare, samt äta hälsosammare. Har tränat ca 3 timmar i veckan hela året, ibland lite mindre, ibland lite mera, men har klarat det förvånansvärt bra. Har också börjat äta hälsosamma luncher, vilket alla mina kollegor kan intyga som ser mej sitta och tugga på min sallad varje dag (förutom en kollega som envisas med att påpeka att man inte ska sätta sirap på salladen. Sirap=crema di balsamaco. Vilket i och för sig innehåller mycket socker. Borde kanske slopa.).

Kommer förstås att fortsätta med träningen, men behöver något annat också. Fundera på att typ börja springa. Ha som mål att klara av 10 km eller dylikt. Men, jag hatar att springa och har svårt att motivera varför man ska utsätta sig för träning som man hatar då det finns så mycket rolig träning. 


Har någon goda förslag?

3 kommentarer:

 1. Att börja springa är på riktigt något av det bästa jag gjort och jag känner mig så satans nöjd varje gång jag orkar lite till. Tror på riktigt att även du kan låta dig övertygas bara du kommer igång. :) Rekommenderar varmt detta program: http://www.coolrunning.com/engine/2/2_3/181.shtml

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, ska fundera på saken, men har oerhört mycket aversioner mot löpning. Framförallt är jag fruktansvärt dålig på det. Något annat som jag är dålig på är finska. Kanske jag kunde lova att jobba med min finska?

   Radera
 2. Du kan ju alltid testa. Och glöm inte att ha en bra podcast eller musik i öronen! Finskan har jag tyvärr inget bra träningstips för. Är själv i skriande behov av en uppryckning. Österbottningens ständiga gissel.

  SvaraRadera