torsdag 12 november 2015

Dagens

DAGENS HUMÖR: Rätt så trött, mut kyl se tästä.
DAGENS PLANER: Jobba till 16.00, undervisa i italienska i hagalund mellan 17.15 och 20.30. Åka hem och upptäcka att mitt kylskåp är tomt. Säga hej åt katten och kompisen D som just nu skriver tent i huvudstaden och övernattar hos mej.
DAGENS BORDE: avsluta allt viktigt på mitt jobb så att jag imorgon kan ägna mej åt att äta croissanter, tårta och ta tårfyllda farväl av bästa kollegorna pga sista arbetsdagen EVER på skolan.
DAGENS MÅSTE: Gå igenom epost och föra över allt viktigt till extern hårdskiva.
DAGENS LÅT: Har inte lyssnat på musik idag, men om jag skulle så skulle jag lyssna på typ Imogen Heap.
DAGENS PODCAST: Lyssnade för två dagar sedan på Ted & Kaj. Jag skrattade. Tummen upp!
DAGENS TV-SERIE: House of Lies igår på netflix. Pojkvännen uppskattar att det är tv-serie som handlar om business och företag och att det förekommer exceltabeller i den. Jag gillade sådär, men somnade inte.
DAGENS CRAVINGS: En god kaffe.
DAGENS KLÄDER: Mörkgröna jeans, röd tröja och svarta lädernilkkurit.
DAGENS MATERIELLA VILL HA:En snygg väska i läder. Svart eller brun. Vill också ha en lägenhet, gärna en trea i Tölö om jag får välja. Det första önskemålet kan eventuellt förverkligas, det senare not so much (förutsatt jag inte vinner en halv miljon på lotto, vilket ju faktiskt KAN hända!)
DAGENS LYCKA: En harmonisk morgon som inbegrep att vakna upp i stan hos M och äta frukost framför morgontv, någon som vi av någon anledning aldrig gör hos mej. Hade ingen direkt tid att passa, och när jag såsmåningom var klar promenerade jag med raska steg till bussen och förundrade mej över hur fint det är i Tölö och hur mycket mer inspirerad jag blir av att påbörja dagen där. Steg in på arbetsplatsen för näst sista gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar